2020. június 5., péntekMa Fatime napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
2020.06.05. Fatime Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Rejtélyes közleményt adott ki a Wizz Air és a Malév Ground Handling

Rejtélyes közleményt adott ki a Wizz Air és a Malév Ground Handling

Azonnali fejlesztésekről, illetve a közbeavatkozást igénylő területekről állapodott meg a Wizz Air és földi kiszolgáló partnere, a Malév Ground Handling, de hogy ez alatt pontosan mit értenek, és milyen változások várhatók a közeljövőben, arról nem szól a közleményük.

Az ügy előzménye, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium július 30-án fogyasztóvédelmi hatósági eljárást rendelt el a Malév GH utasfelvételi gyakorlata miatt. Az Index írta meg, hogy a cég a Wizz Air weboldalán szereplő összeg kétszeresét – 9900 forint helyett 20 ezret – számolta fel a repülőtéren a személyes utasfelvételért.

A Wizz Air ezt követően kilátásba helyezte a földi kiszolgálóval kötött szerződés felmondását. Később a cég ügyvezetője viszont úgy nyilatkozott az esetről, hogy “senki sem tökéletes”.

A diszkont légitársaság most azt közölte, hogy vizsgálatokat folytatott le, a felmerült ügyeken pedig “konstruktívan dolgozott együtt a Malév GH-val, szem előtt tartva, hogy az utasélmény továbbra is magas színvonalú legyen a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren”. Közösen meghatározták az azonnali fejlesztést, illetve közbeavatkozást igénylő területeket, és megoldották a problémákat – írták a közleményben.

A légitársaság emellett közölte: biztatják utasaikat, hogy panasz esetén a bizonyítékokkal együtt forduljanak a Wizz Airhez, kivizsgálják az ügyüket.

A Malév GH közleménye szerint társaságuknak kiemelten fontos a jogszerű utastájékoztatás, valamint a minőségi kiszolgálás. A dolgozók munkáját a Wizz Airrel közösen folyamatosan ellenőrzik és álláspontjuk szerint az utasokat a szolgáltatásokról és azok díjáról az előírásoknak megfelelően tájékoztatják.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190913_wizz_air_malev_gh_ferihegyi_repuloter_vizsgalat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 A kamara azt javasolja, még rövidebb ideig tartsanak nyitva a boltok

A kamara azt javasolja, még rövidebb ideig tartsanak nyitva a boltok

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) ágazati munkacsoportokat állított fel a világjárvány gazdasági hatásainak elemzésére – …