2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Deadpool beszállt a mobiliparba

Hirdetés

Deadpool beszállt a mobiliparba

A dúsgazdag filmsztárok olykor szívesen fektetnek be nagyreményű startupokba. Ashton Kutcher például több cégben is rendelkezik tulajdonrésszel, de rajta kívül Ryan Reynolds, vagyis Deadpool is szívesen költi ilyesmire a pénzét.

A The Verge tudományos-technológiai szaklap arról ír, hogy a filmsztár most megszerezte egy amerikai virtuális mobilszolgáltató, a Mint Mobile többségi tulajdonát. Reynolds a hírt a Twitteren is megosztotta, ahol örömmel újságolta, hogy havi 15 dolláros fizetést kap.

Az üzletember Reynolds korábban az Aviation American Gin kézműves szeszfőzdét vásárolta fel, melynek termékeit gyakran népszerűsíti a közösségi csatornáin. Még videókat is készített, hogy új üzletének lökést adjon. Az egyikben kollégája, Hugh Jackman is feltűnik.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20191126_ryan_reynolds_mint_mobile_mobilszolgaltato#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A kis hal megenné a nagy halat: 10 ezer milliárd forintos üzletet ütnének nyélbe

A kis hal megenné a nagy halat: 10 ezer milliárd forintos üzletet ütnének nyélbe

A Xerox november 5-én tett vételi ajánlatot a HP-ra, amely egy hete hétfőn azt közölte, …