2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Egyetlen érintéssel leolvassa a hangulatunkat és a stressz-szintünket

Ahogy arra a kutatók rámutattak, ezeket az elektrodermális aktivitásnak (EDA) nevezett folyamatokat az agyi aktivitás befolyásolja, különösen az érzelmi állapotunk. Az EDA változásainak nyomon követésével a most tesztelt készülék képes érzékelni a különféle tényezők által okozott belső feszültségeket, mint például a fájdalom, a kimerültség vagy a mentális stressz.
Az autonóm idegrendszer aktiválásának valós idejű, hordható eszközökből való következtetése új lehetőségeket nyit a mentális egészség és a kognitív elkötelezettség nyomon követésére és javítására – magyarázta Rose Faghih professzor a ZME Science online tudományos portálnak.

Forrás:
https://www.origo.hu/tudomany/20220805-az-uj-hordhato-eszkoz-a-bor-erintesevel-kepes-leolvasni-a-hangulatot-es-a-stresszszintet.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Saját Hold-szondát bocsátott fel Dél-Korea

A főleg az árnyékos és hűvös, de jégben, esetleg vízben gazdag sarkvidéki területeket kutató Danuri …