2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Minden MVM-ügyfelet érint: kizárólag máshol nézheti majd meg az áram- és gázszámláját

A változások első lépéseként az MVM Next megszüntette a földgázmérőállás regisztráció nélküli rögzítésének lehetőségét, a továbbiakban ez a funkció csak regisztrációval érhető el a lakossági ügyfelek számára.

Az MVM Next egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfelei, akiknek a társaság biztosítja a földgázszolgáltatást, illetve akiknek 2021. augusztus 31. előtt is szolgáltatta a villamos energiát, már egy helyen tudják megtekinteni áram- és földgázszámláikat, illetve egy felületen tudják elintézni kényelmesen energiaügyeiket.

A korábbi két külön applikáció és két külön online felület megszűnik 2022 őszétől, innentől kezdve kizárólag az új digitális felületeken szolgálják ki az ügyfeleket.

Hirdetés

Az MVM Next arra kéri ügyfeleit, hogy töltsék le az MVM Next app néven megtalálható alkalmazást (Android, iOS, Huawei), illetve regisztráljanak az ide kattintva elérhető online ügyfélszolgálatra.

© képernyőkép / hvg.hu

Azon ügyfelek, akiknek 2021. augusztus 31. előtt az ELMŰ-ÉMÁSZ szolgáltatta a villamos energiát, online áramügyintézésre továbbra is csak az MVM Next EnergiAppot és ezen az oldalon hozzáférhető online ügyfélszolgálatot tudják használni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220527_mvmnext_aram_gaz_online_ugyintezes_nem_elerheto_uj_felulet#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2022_5_27

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Microsoft szállítja majd a Netflixre a reklámokat

Az előfizetői számának mindenkit váratlanul ért csökkenése után pörögni kezdtek az események a Netflix háza …