2020. március 29., vasárnapMa Auguszta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.29. Auguszta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megjavult a Windows 10 antivírusa

Megjavult a Windows 10 antivírusa

A legújabb javítások telepítésével eltűnik a hibaüzenet.

A napokban széles körben ismertté vált, hogy a márciusi hibajavító kedden porszem került a Windows 10 tavaly kiadott változatainak fogaskerekei közé: a gyári Windows Defender vírusirtó olyan hibaüzenetet írt, hogy a víruskeresés során kihagyott egy vagy több, nem részletezett elemet a vizsgálatból.

A legújabb opcionális frissítések telepítése után eltűnik a rejtélyes hibaüzenetForrás: Origo

A jelek szerint a Microsoft csendben megoldotta a problémát, a héten kiadott opcionális frissítéseinek telepítését követően eltűnik a hibaüzenet. Sajnos a vállalat nem volt hajlandó kommentálni, hogy a víruskeresője két héten keresztül valóban félmunkát végzett-e, vagy csak a hibaüzenet jelent meg tévesen.

Az érintett Windowsokhoz elérhetővé vált összegző javítások változtatási jegyzékében specifikusan említésre sem került a gond megoldása.

Akármi is legyen a helyzet, a Windows 10 tavaly kiadott változataihoz készült legutóbbi frissítéseket kézzel kell telepíteni, méghozzá a Gépház alkalmazás Frissítés és biztonság részében, azon belül pedig a Windows Update oldalon.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200326-windows-10-defender-hibauzenet-javitas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kényelmi újítást kap a Play Áruház

Jó előre szól majd az appok méretéről a programbolt. Időnként az apró fejlesztések többet érnek, …