2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Vajon a PSG vagy a Paris Saint-Germain nyeri a francia bajnokságot?

A legnagyobb kérdés a nyár elején az volt, vajon meg tudja-e tartani Kylian Mbappét a klub, a választ pedig mára mindenki ismeri: igen! Sajtóhírek szerint a futballtörténelem legnagyobb összegű kontraktusát hozták tető alá a felek, ám a világ jelenlegi legértékesebb futballistája elmondta, nemcsak az anyagiak döntöttek, hanem az érzelmei is.

Az ép ésszel felfoghatatlan összegek mellett állítólag a francia támadó a vezetőség és a szakmai stáb összetételébe is beleszólhat, s bár tagadta, köztudott volt, hogy nem igazán találta a közös nevezőt a gárdát irányító Mauricio Pochettinóval. 

Hogy emiatt történt-e edzőcsere júniusban a párizsiaknál, azt viszont már az összeesküvés-elméleteket kedvelő olvasóinkra bízzuk.

Hirdetés

Mindenesetre a szakmai munkáért már az OGC Nice-nál nagyszerű munkát végző Christophe Galtier felel a Parc des Princes környékén, aki a nizzaiakkal az előző szezonban az előkelő ötödik helyen zárt.

Bár hallani lehetett pletykákat Neymar távozásáról, valamint Lionel Messi Barcelonába való visszatéréséről is, nagyon úgy tűnik, hogy a két dél-amerikai jó barát újra együtt vág neki annak a küldetésnek, ami 2015-ben a Barcában már sikerült nekik: közösen elhódítani a Bajnokok Ligája-trófeát. 

A PSG legnagyobb álma ugyanis egyértelműen a legrangosabb európai kupa megszerzése, amely az eddig elköltött arab euró-százmilliók ellenére továbbra is csak illúzió.

Ami a keretet illeti: Ángel Di María hét év után távozott, a kapus, Alphons Areola végleg a West Hamhez került, Colin Dagba pedig a Stasbourghoz ment kölcsönbe, kulcsembert tehát nem veszített az egyesület.

Érkezni viszont érkeztek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/08/05/francia-bajnoksag-ligue1-psg-messi-neymar-mbappe/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A magyar válogatott a második helyen zárta a kanadai világbajnokságot

Jól rajtoltak a mieink, a szombati nap két magyar aranyérmet  (a Kiss Blanka, Lucz Anna …