2020. június 1., hétfőMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Újraindult a labdarúgó-bajnokság, itt az első eredmény

Újraindult a labdarúgó-bajnokság, itt az első eredmény

A címvédő Ferencváros növelte előnyét a labdarúgó OTP Bank Liga tabelláján, mivel az első fordulóból (vagyis még tavaly augusztusról) elhalasztott és szombaton pótolt mérkőzésen 2-1-re legyőzte a Debrecent. A fővárosiak előnye így immár hat pont a második helyezett MOL Fehérvár FC előtt. A Ferencvárosnak van még egy elmaradt meccse: az Újpest FC elleni, idegenbeli rangadót szerdán pótolják.

Ezt megelőzően legutóbb március 14-én rendeztek mérkőzéseket a magyar élvonalban, amely azóta a koronavírus-járvány miatt szünetelt.

Az MTI beszámolója szerint igen komolyan vették azt, hogy csak zárt kapuk előtt lehet meccset játszani. A korlátozott létszámú újságírót már a Groupama Arénán kívül két helyen is megállították, és a létesítmény sajtó számára fenntartott részébe csak a testhőmérséklet ellenőrzését követően lehetett belépni.

A közönség helyett lelátó játékoskijáróval szemközti oldalának hosszanti részét szinte teljes egészében fényképes “drukkerek” foglalták el. A kezdés előtt elmaradt a szokásos bevonulás, és a csapatok sem üdvözölték egymást a hagyományos módon. A mérkőzéshez az első pillanattól a hangszórókból folyamatosan szóló stadionalaphang biztosított némi atmoszférát.

Az FTC két gólját Sigér Dávid rúgta, Bódi Ádám szépített.

 

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200523_Ujraindult_a_labdarugobajnoksag_itt_az_elso_eredmeny#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Immunerősítés – Ballai Attila publicisztikája

  Több mint kéthavi böjt után habzsolom az újjáéledt futballt. Most, 2020 tavaszának utolsó napján …