2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Szijjártó Péter szerint sportnemzet a magyar, de sportoló nemzetet is szeretne

Magyarország az elmúlt években nagy lépéseket tett a sport kultúrájának megteremtése érdekében – vélekedett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a pécsi Rátgéber László Nemzeti Kosárlabda Akadémia bővítésének alapkőletételén.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a tárcavezető egyebek mellett a sport kultúrateremtő erejéről beszélt, aztán arról, hogy „ezért keményen meg is kell dolgozni”, és az utóbbi években állítása szerint fontos lépések történtek ennek érdekében.

Szijjártó Péter

Szijjártó Péter

Hirdetés

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Szerinte egyre több gyerek kezd sportolni, amihez a mindennapos iskolai testnevelés óra is jó alapot ad, minderre pedig jobb és kulturáltabb körülmények között van lehetőség, mint korábban. Emellett úgy vélte, az is fontos, hogy az emberek számos világsztárt testközelből láthatnak, miután Magyarország számos nemzetközi sporteseménynek nemcsak résztvevője, hanem rendezője is.

Mi, magyarok, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/11/02/szijjarto-peter-pecs-sportnemzet-sportolo-nemzet-ratgeber-laszlo-nemzeti-kosarlabda-akademia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az élsport veszélyei: nincs eredmény kockázat nélkül

Vajon mi történt volna, ha edzője, Andrea Fuentes nem veszi észre, hogy az úszónő lábai …