2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Szép volt, Balázs! Kapuzárás előtt újabb klasszist villantott a magyar öttusasport

Szép Balázs nem számított dobogós helyezésre azok után, hogy az alexandriai öttusa-világbajnokság selejtezőjéből
12. helyezettként került a 18-as döntőbe, ezért is lehet süvegelendő bravúrnak nevezni a tavaly szeptemberben az UTE kötelekébe került 22 esztendős sportoló mostani teljesítményét. Hab a tortán vagy inkább figyelemre méltó ráadás, hogy Balázs Demeter Bence és Bőhm Csaba jó társaságában a csapatok versengése után ezüstérmet is átvehetett a mindössze 12 ponttal többet gyűjtő francia trió mögött.

Szép volt, Balázs!

Négy évvel ezelőtt, amikor Balázs tizennyolc esztendősen, a „nagyok” között még kevésbé otthonosan mozogva bronzérmet nyert a világkupa-sorozat Los Angeles-i fordulójában, elárulta, hogy miért lett öttusázó, amit most csak megerősíteni tudott.

Örökmozgó, amolyan hiperaktív kissrác voltam, aki két percig nem tudott nyugton maradni. Éppen ezért tanácsolta a családunk egyik közeli ismerőse, hogy adjanak be öttusázónak, ott majd gondoskodnak arról, hogy a fölös energiáimat ne otthon vezessem le. Ez 15 vagy 16 éve történhetett, azóta tart az úgymond levezetés, aminek egyre több a kézzelfogható eredménye. A legértékesebb természetesen az a […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2022/07/31/szep-volt-balazs-kapuzaras-elott-ujabb-klasszist-villantott-a-magyar-ottusasport/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A magyar válogatott a második helyen zárta a kanadai világbajnokságot

Jól rajtoltak a mieink, a szombati nap két magyar aranyérmet  (a Kiss Blanka, Lucz Anna …