2020. május 29., péntekMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.29. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Sigér dupla bombája; F1-es egyezség a túlélés ára

Sigér dupla bombája; F1-es egyezség a túlélés ára

 

Dupla bomba. A magyar futball újraindulásának első, az 1. fordulóból elhalasztott bajnoki találkozóján a Ferencváros Sigér Dávid két remekül eltalált lövésével fordította a maga javára az eredményt, a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonása után pedig leginkább az idegenben gólt szerző fehérváriak lehetnek elégedettek, de a visszavágók előtt a négy csapat mindegyike esélyes maradt a fináléra. Részletes beszámolók a vasárnapi Nemzeti Sportban.

Hiányzik a faház. A korábbi nagyszerű ferencvárosi játékos és edző, Mucha József Balatonszemesen ragadt, és arra vár, hogy találkozhasson a régi társakkal, és ismét elindulhasson a magyar bajnoki meccsekre. Tősér Norbert interjúja.

A kevéssel is beérik. A novemberi nyolcgólos lipcsei diadal már a múlté, a Bundesliga vasárnapi találkozóján Gulácsi Péter több szempontból is örülne Szalai Ádám pályára lépésének a Mainzban. Tóth Ádám írása.

Kellenek a célok. Sohasem látott helyzettel szembesült az állami sportvezetőség is, amely az újratervezés időszakát éli: Szabó Tünde úgy véli, legalább egy év kell ahhoz, hogy a sport gazdasági helyzete is stabilizálódjon. A sportállamtitkárral Kovács Erika készített interjút.

Feszegeti a határokat. Heti kilenc edzéssel és sportpszichológussal készül a következő szezonra a Stuttgart magyar játékosa, Faluvégi Rudolf. Nagy Péternek többek között arról beszélt, hogy 26 évesen szeretné maga mögött tudni a sérüléseket, és készen áll a válogatottba való visszatérésre.

A túlélés ára. A Formula–1-es csapatok a sorozat fennmaradása érdekében meglepően nagy egyetértésben fogadták el az alacsonyabb költségvetési plafont. Tóth Anita háttéranyaga.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/siger-dupla-bombaja-f1-es-egyezseg-a-tuleles-ara-2763843

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Június 17-én indulhat újra a Premier League

Miután az angol labdarúgó-bajnokság klubjainak képviselői szerdán egyhangúlag megszavazták a csapatos edzések megkezdését, amelyben a …