2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Őrült meccsen jutottak be a spanyolok a kosár-vb döntőjébe

Hirdetés

Őrült meccsen jutottak be a spanyolok a kosár-vb döntőjébe

Spanyolország és Ausztrália a Kínában rendezett kosárlabda-világbajnokág legizgalmasabb és legkiélezettebb mérkőzését játszotta. Az elődöntőben kétszeri hosszabbítás után végül a spanyolok nyertek 95-88-ra.

A rendes játékidőben jobbára az ausztrálok irányítottak, a spanyolok futottak az eredmény után, de elég jól hajráztak. Két és fél perccel a vége előtt még Ausztrália ment öt ponttal, 70-65 volt az állás. Ezután az ausztrálok képtelenek voltak mezőnyből betalálni, de egy pont előnyük még mindig volt, amikor már csak nyolc másodpercet mutatott az óra.

A spanyolok támadtak, és az egyik játékvezető faultot fújt Andrew Bogut ellen. Véleményes volt, az ausztrál kosaras egyből mutogatni is kezdte, hogy megkenték a bírókat. A büntetőket Marc Gasol dobta, mindkét kísérlete sikeres volt, 71-70-re mentek a spanyolok.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2019/09/13/kosarlabda_vb_elodonto_ausztralia_spanyolorszag_ket_hosszabbitas_drama_95-88/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rotáció és mágia – Kiss László publicisztikája

  Mintha csak most tértünk volna át a rongylabdáról, csak úgy nyüzsögnek nálunk a zsonglőrök, …