2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Óriási balhé, szétverték a VAR-fülkét a feldühödött szurkolók – videó

Eddig még nem látott jeleneteket hozott a vasárnap esti Gremio–Palmeiras brazil bajnoki találkozó. A mérkőzés végig feszült hangulatban zajlott, a szurkolók is próbáltak egymásnak esni (a szektorok között húzódó palánk meggátolta őket), míg a hazaiak eltiltott játékosa, a korábban a Bayern Münchenben és a Schalkéban is futballozó Rafinha a játékvezetőket sértegette.

A lefújás után aztán totálisan elszabadult a pokol, a hazai szurkolók ugyanis nem tudták megemészteni, hogy csapatuk 3–1-es vereséget szenvedett. Mindezt úgy, hogy az első félidő hosszabbításában két gólt is kaptak (egyet büntetőből, amit videobírózás előzött meg), aztán a VAR a 86. percben ismét kedvezőtlenül döntött számukra, ugyanis elvett egy találatot, amivel 2–2-re módosult volna az állás. Ehelyett jött az utolsó koporsószög a 93. percben, amivel végleg eldőlt a meccs, a szurkolóknál pedig betelt a pohár.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/11/01/brazilia-szurkoloi-rendbontas-gremio-palmeiras-videobiro-rafinha/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A magyar válogatott a második helyen zárta a kanadai világbajnokságot

Jól rajtoltak a mieink, a szombati nap két magyar aranyérmet  (a Kiss Blanka, Lucz Anna …