2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nyomós okkal szegte meg a német ölelkezési szabályt a Bundesliga 2-játékos

Nyomós okkal szegte meg a német ölelkezési szabályt a Bundesliga 2-játékos

Szigorú korlátozások mellett indult újra múlt héten a német futball, ennek egyik kitétele, hogy sem a Bundesliga, sem a Bundesliga 2 folytatásában nem lehet csoportos ünnepléseket és öleléseket tartani a pályán.

Pénteken viszont megszegte ezt az egyik játékos: a másodosztályban szereplő Erzgebirge Aue támadója, Dimitrij Nazarov az 51. percben szerzett gólja után a csapat vezetőedzője, Thomas Romeyke nyakába ugrott.

Erre méghozzá nyomós oka volt, Nazarov állítása szerint Romeyke ugyanis megmentette az életüket. A csapat buszsofőrjeként is dolgozó Romeyke megőrizte a hidegvérét egy balesetnél, amikor az autópályán egy mellettük történt nagy ütközésnél a kocsikról leszakadó alkatrészek nekicsapódtak a busznak. A vezetőedző-sofőr végig nyugodt maradt, és vészfékezéssel biztonságosan megállította a buszt.

Megmentette az életünket. Ki tudja, mi történt volna, ha nem reagál ilyen gyorsan. Ezért rohantam hozzá a gólomat ünnepelni

mondta a meccs után Nazarov, aki reméli, hogy a két legfelső német futballbajnokságot felügyelő DFL szemet huny majd a szabálysértése fölött.

Az edzője nyakába ugró Nazarov

Az edzője nyakába ugró Nazarov

Fotó: Matthias Hangst / Getty Images Hungary

A balesetben egyik Aue-játékos sem sérült meg, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/05/23/bundesliga_2_olelkezes_tiltas_szabalyszeges/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Bolinak külföldről is gratuláltak; Milák fiatal még, élni szeretne

  Franck Bolinak még külföldről is többen gratuláltak az Újpest elleni góljához. A szerda esti …