2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Morant kivégezte a Warriorst, kifakadt a Golden State edzője

A Grizzlies legnagyobb sztárja, a szezon legtöbbet fejlődött játékosává választott Ja Morant parádés játékával verte kedden a Golden State Warriorst.

Morant 47 pontot, illetve 8-8 lepattanót és gólpasszt ért el, továbbá ő dobta csapata utolsó 15 pontját, erre legutóbb LeBron James volt képes a rájátszásban még 2007-ben a Cleveland színeiben.

Hirdetés

A memphisi Dillon Brooksot a harmadik percben kiállították, miután durván szabálytalankodott Gary Paytonnal szemben, akinek, mint később kiderült, eltörött a könyöke.

Steve Kerr, a kaliforniaiak edzője keserűen annyit mondott, hogy Brooks megsértette a liga írt és íratlan szabályait.

Gary nagy nehezen beverekedte magát a csapatba, keményen hajtott az egész szezonban, erre jön egy alattomos ellenfél, aki hátulról a levegőben fejbe vágja. Van egy erkölcsi kódexünk, mely szerint senkinek nem kockáztatjuk a pályafutását. Ráadásul Draymond Greennek az öltözőben össze kellett varrni a szemöldökét, mert őt is lekönyökölték

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2022/05/04/morant-kivegezte-a-warriorst-kifakadt-a-golden-state-edzoje/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nadal könnyedén jutott nyolcaddöntőbe Wimbledonban

A második helyen kiemelt 36 éves világsztár – aki a füves pályás angliai tornán 2008-ban és …