2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Megbüntette az UEFA a Slovan Bratislavát

A pozsonyi klub 40 ezer eurós pénzbüntetést kapott szurkolóinak rasszista viselkedése miatt. A Slovannak a pályára bedobott tárgyakért 25 ezer, míg pirotechnikai eszközök használatáért 15 ezer eurót kell fizetnie. 

A szlovák bajnoki címvédőt még a Ferencváros elleni BL-selejtezős párharc első, budapesti mérkőzésén történtek miatt büntette meg az UEFA.

Az együttes további szankcióban is részesült: az augusztus 11-i, Olympiakosz elleni hazai Európa-liga-selejtezőn ugyanis nem lehet majd megnyitni a Slovan szurkolóinak fenntartott C szektort, az üres helyekre pedig a rasszizmust elutasító molinót kell kihelyezni.

A Slovan szurkolói ezenkívül nem lehetnek jelen a stadionban az EL-párharc első, görögországi mérkőzésén sem, amelyet augusztus 4-én játsszanak. Amennyiben a pozsonyi drukkerek egy későbbi európai kupamérkőzésen hasonlóképpen viselkednek, két évig nem utazhatnak idegenbeli találkozókra.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2022/07/29/bajnokok-ligaja-slovan-ftc-penzbuntetes-szektorbezaras-rasszizmus-pirotechnika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A magyar válogatott a második helyen zárta a kanadai világbajnokságot

Jól rajtoltak a mieink, a szombati nap két magyar aranyérmet  (a Kiss Blanka, Lucz Anna …