2020. június 6., szombatMa Fatime napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
2020.06.06. Fatime Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 317,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kézi: fontos bejelentést tett a Veszprém az edzőjéről

Kézi: fontos bejelentést tett a Veszprém az edzőjéről

David Davis 2018 októberében vette át a Telekom Veszprém irányítását. A spanyol szakember érkezésével kiegyenesedett a magyar csapat a BL-ben, Nagy Lászlóék a hétvégén a második helyért lépnek pályára a Kielce otthonában. A klub vezetősége is elégedett Davis munkájával, amit alátámaszt, hogy a következő szezonnak is a spanyol szakemberrel vágnak neki a veszprémiek. Íme a döntésről szóló közlemény:

 

“A mai napon hivatalossá vált, hogy a David Davis szerződésében szereplő plusz egy évre vonatkozó opció lehívásra kerül a Veszprém Handball Team Zrt. által, így a 2019/20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest.

 

Mint az ismeretes, 2018 októberében David Davis vette át a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzői székét, egy plusz egy éves szerződést írva alá a magyar rekordbajnok csapatot működtető zártkörű részvénytársággal. Irányítása alatt visszatért a győzelem útjára az „Építők”, és immáron zsinórban tizenhat mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

 

Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vezetés maximálisan elégedett David Davis mester munkájával, amelyet a tizenhat zsinórban elért győzelem is ékesen bizonyít, különösen annak fényében, amilyen nehéz helyzetben volt a csapat az idény elején. A ma hivatalossá tett döntés jelzi a bizalmat a vezetőedző és a csapat felé, megerősítve mindenkit abban, hogy az együttes jó úton jár, és megfelelő munkát végez annak érdekében, hogy elérjük a végső céljainkat. A csapaton látható és érezhető, hogy erős tartása van. Ennek is köszönhető volt, hogy az elmúlt mérkőzéseken, akár Szkopjéban, akár itthon a Brest ellen nagyobb hátrányból felállva is győzni tudott.”

 

David Davis mester a következőt nyilatkozta: „Amióta a vezetőség tájékoztatott a döntéséről, nagyon boldog vagyok. Hálás vagyok a Klubnak, a Vezetőségnek, a Játékosoknak és a Szurkolóknak. Fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal. Boldog vagyok, de egyedül lehetetlen nagy dolgokat elérni, és azt gondolom, hogy az utóbbi három hónapban mindenki segített, én pedig nem is lehetnék boldogabb itt Magyarországon.”

 

Forrás:
http://sport365.hu/kezilabda,ferfi-nb-i,kezi-fontos-bejelentest-tett-a-veszprem-az-edzojerol,110597

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Dzsudzsák már nem kell csapatának, az utódját keresi az Al Ain

Dzsudzsák már nem kell csapatának, az utódját keresi az Al Ain

Egybehangzó arab sajtóértesülések szerint eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs a nyáron klubot vált – írja a …