2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Jöhet az újabb Fucsovics–Djokovics meccs

Remekül kezdett a világranglistán negyvenedik helyezett magyar játékos és gyorsan elhúzott 5:0-ra. Ekkor meglepően sokat hibázó ellenfele (37.) ápolást kért, mert kisebb sérülés hátráltatta, de folytatni tudta a meccset, amelynek az első játszmáját azonban 27 perc alatt elveszítette.

A második szettben Fognini ismét elveszítette első adogatójátékát, ekkor dühében összetörte ütőjét, a folytatásban viszont váratlanul nagyot változott a játék képe: az olasz egyre kevesebbet hibázott, a magyar viszont egyre többet. A fordulatosan alakult, közepes színvonalú játszma rövidítésben dőlt el, Fucsovics 6–5-nél meccslabdához jutott, ám Fognini fordított, 8–6-ra nyert, ezzel 63 perc alatt egyenlített. Az MTK teniszezője többször reklamált riválisa sportszerűtlenségei miatt, de a mérkőzésvezető csupán szóbeli figyelmeztetést alkalmazott.

Fucsovics Márton idén Wimbledonban már találkozott Novak Djokoviccsal

Fucsovics Márton idén Wimbledonban már találkozott Novak Djokoviccsal

Hirdetés

Fotó: Yoan Valat / MTI / EPA

A harmadik felvonásban Fucsovics rögtön elveszítette adogatójátékát, ám hamarosan javított, és végül ez a szett is ugyanolyan fordulatos volt, mint a második.

Fognini 5:4-nél a győzelemért szerválhatott, de nem járt sikerrel.

Ezúttal […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2021/11/01/fucsovics-marton-parizs-atp-fabio-fognini-gyozelem-novak-djokovics/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Barcelona tovább emelte ajánlatát Robert Lewandowskiért

A Bild szerdán arról írt, hogy a katalán klub legújabb ajánlata 40+5 millió eurós a …