2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Ijesztő sérülés és drámai végjáték a csúcsrangadón

A menetrend készítésekor csak remélhették a szervezők, hogy ekkora ütközetre kerül sor csütörtök éjjel, hiszen a mezőny utolsóként veretlen csapata (7–0) fogadta a második legjobb mérlegűt (6–1).

A Packers helyzetét nem könnyítette, hogy sztárelkapója, Davante Adams, valamint második számú célpontja, Allen Lazard egyaránt hiányzott a koronavírus miatt, no meg persze az sem, hogy DeAndre Hopkins 58 yardos elkapása után Chase Edmonds közelről a célterületre futott, így az első negyed után 7–0-ra vezetett az Arizona.

A Green Bay a jól működő futójátékára (A. J. Dillon 78 yardot, Aaron Jones 59 yardot és egy TD-t szerzett) alapozva fordított, sőt már 17–7-re is vezetett, de egy remek támadósorozat végén James Conner is szerzett egy touchdownt, így kapaszkodott a házigazda (14–17).

Hirdetés

Az ezt követő kezdőrúgás sajnálatos jelenetsort hozott, Jonathan Ward ütközött rendkívül szerencsétlenül a visszahordó Kylin Hill-lel, a hazaiak játékosát nyakmerevítőben kellett levinni a pályáról.

A szerencsétlen eset:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/amerikaifutball/2021/10/29/ijeszto-serules-es-dramai-vegjatek-a-csucsrangadon—video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az élsport veszélyei: nincs eredmény kockázat nélkül

Vajon mi történt volna, ha edzője, Andrea Fuentes nem veszi észre, hogy az úszónő lábai …