2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Hepinek becézték, mert mindenkit felvidított

Akik járatosak a honi kosárlabdázásban, azoknak nem kell magyarázni: a Hepp Ferenc név olyan márka a sportágban, mint Puskás Ferencé a futballban vagy Gyarmati Dezsőé a vízilabdában. Az idősb, a világszerte óriási tekintélynek örvendő Hepp a kosárlabdázás magyarországi kezdeményezője, az Testnevelési Főiskola igazgatója, a nemzetközi szövetség, a FIBA pénzügyi bizottságának elnöke volt, az egyetlen magyar, aki bekerült a kosárlabdasport springfieldi szentélyébe, a Hall of Fame-be, fia, az ifjabb doktor Hepp pedig elismert sportorvos, 32 éven keresztül a magyar női kosárlabda-válogatott főállású csapatorvosa és mellékállású tréfamestere.

A játékosok – Kiss Lenkétől, Németh Ágnestől, Boksay Zsuzsán, Balogh Juditon, Csák Magdolnán át Nagy Dóráig és Iványi Dalmáig, három kosrasgeneráció – csak Hepinek becézték, és nem kizárólag a névhasonlóság okán, sőt, nem is elsőroban azért, hanem mert a jelenlétében mindig mindenki „happy” volt. A Doki aurája mindenkit megbabonázott, aki a látókörébe került, a hamiskás mosoly mindig ott bujkált a szája szögletében, folyton készen valami ártalmatlan csínytevésre.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/11/02/hepinek-beceztek-mert-mindenkit-felviditott/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Carlos Sainz élete első győzelmét aratta az év versenyén!

Izgalmasnak ígérkezett a 2022-es F1-es Brit Nagydíj, amelynek a szombati időmérőjén Carlos Sainz életében először …