2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Harmincöt kamera figyeli, betartják-e a szabályokat az F1-es versenyzők

A pénteki napon már akció is zajlott a pályán a 37. F1-es Magyar Nagydíjon és a két szabadedzésen egyértelműen a Ferrari diktálta a tempót, azonban még a gyakorlások megkezdése előtt volt szerencsénk beszélni Oláh Gyárfással, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnökével, aki beavatott minket a szervezői munka hátterébe.

„Nagy dicsőség számunkra, hogy a 37. Magyar Nagydíjat rendezzük már meg úgy, hogy nem volt kihagyás. Nagyon sok országban a Covid miatt nem tudtak versenyeket rendezni. Ennek a folyománya, hogy sokkal nagyobbak az elvárás most a járvány után, hogy egy tökéletes futamot rendezzünk” – fogalmazott lapunknak a sportvezető.

„Nagyon hosszú volt az előkészület, gyakorlatilag a tavalyi verseny végeztével elkezdődött az idei év a számunkra. Bíztunk benne, hogy fogadhatunk majd nézőket, nagy öröm a számunkra, hogy az F1 ekkora népszerűségnek örvend hazánkban is, telt ház van, de ezt már hónapokkal ezelőtt is tudtuk” – mondta.

Hirdetés

„Emellett a sportszakmának is óriási kihívás, hogy az új szabályokkal egy tökéletes futamot rendezzen. Ez alatt azt értem, hogy a versenyt követően minket értékelnek és pontozzák a versenyünket. Az elmúlt években és évtizedekben a Magyar Nagydíj majdnem százszázalékos értékelést kapott minden tekintetben. Fontos az, hogy a pálya átessen egy átalakuláson és egy felújításon a jövőben, de mi a sportszakmában a verseny nyomvonalán […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2022/07/30/olah-gyarfas-mnasz-magyar-nagydij-hungaroring/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A magyar válogatott a második helyen zárta a kanadai világbajnokságot

Jól rajtoltak a mieink, a szombati nap két magyar aranyérmet  (a Kiss Blanka, Lucz Anna …