2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Halep hatalmas játékkal győzte le Serena Williamset

Hirdetés

Halep hatalmas játékkal győzte le Serena Williamset

A 7. kiemelt, volt világelső Simona Halep nagyszerű játékkal győzte le kevesebb mint egy óra alatt 6:2, 6:2-re az ezúttal 11. kiemelt Serena Williamset. Halep az első román teniszezőnő, aki döntőzött Wimbledonban, és rögtön győzni is tudott, pedig korábban nem a fű volt a kedvenc borítása.

Hirdetés

Halep nagyon koncentráltan és eltökélten állt ki, egyszer sem ingott meg, miközben Williams rengeteget hibázott. Ebben az is benne lehetett, hogy ahogy az elmúlt elveszített GS-döntőinél, úgy ezúttal is az volt a tét az amerikainak, hogy beéri-e Margaret Court 24 Grand Slamet számláló abszolút rekordját.

Williams nem tudott igazán hatékonyan adogatni sem, a meccs elején rögtön bréklabdához juttatta Halepet, és aztán belehibázott. A román nagyon bátran teniszezett, és nyerővel vette el Williams második adogatógémét is: nyolc perc alatt már 3:0 volt az állás. Halep végig nagy formában játszott, a sarokba is ütött nyerőt, amikor pedig az amerikai próbálta néhány gyorsabb labdával megzavarni, ásszal zárta le a következő adogatójátékát.

A 23-szoros Grand Slam-bajnok Williams ezen a ponton összeszedte magát fejben, semmire hozta a szerváját, és 4:1-nél feliratkozott az eredményjelzőre. Próbált agresszívebb lenni, Halep második szerváit pedig rendre le is tudta támadni. Egy nyerő returnnel bréklabdához is jutott, de aztán megint rontott. Halep megfordította a játékot.

Williams akkor is semmire tudta hozni az adogatását, amikor már a szettben maradás volt a tét, de Halep kiszerválhatta a játszmát. Az amerikai egy brutálisan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2019/07/13/simona_halep_serena_williams_wimbledon_noi_donto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsóékat máltai csapat búcsúztatta, Nagyék kiütötték Europát az Európa-ligából

Támogatóinknak köszönhetően éppen Veszprém megyét térképezzük fel a Mi Vidékünk keretében. Gyurcsó Ádám csapata, a …