2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Gyurta megszólalt a volt edzője szenvedélybetegségéről

Hirdetés

Gyurta megszólalt a volt edzője szenvedélybetegségéről

Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszóval, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a Magyar Úszó Szövetség elnökségének tagjával készített interjút a Nemzeti Sport. Szóba került többek között a volt edzője is, Széles Sándor, akivel egészen 2016-ig együtt dolgozott.

“Sanyi bácsi okos, intelligens, művelt ember volt. Olyan ember, akinek volt egy gyengesége, amelyet az évek előre haladtával már tényleg nehezebben kezelt. Én is. Nem könnyű az élet egy szenvedélybeteg mellett, márpedig én hosszú éveken keresztül naponta hat-hét órát is eltöltöttem Sanyi bácsi mellett – mondta Gyurta a 2017-ben elhunyt edzőjéről.

Azt is hozzátette, “ha egyszer majd megírom az életrajzi könyvemet, mert meg fogom, abban ennél jóval részletesebben elmesélek mindent – abból majd kiderül a teljes igazság, benne lesz pályafutásom minden mélypontja, nehézsége és buktatója, persze a szép történetek, a sikerek mellett. Ezúttal legyen elég annyi: higgye el mindenki, nagyon nehéz évek voltak az utolsó közös esztendők, és tiszta a lelkiismeretem, hiszen én a végsőkig kitartottam Sanyi bácsi mellett.”

Beszélt az edzőváltásáról is. Mint mondta: Sanyi bácsi zseniális ember volt, rengeteg esélyt kapott, de volt egy pont, amely után nem maradt más választása.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20190917_gyurta_daniel_uszo_szeles_sandor_interju#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Görög Szörny 50 pontot szórt, Embiid pont nélkül zárt

Giannis Antetokounmpo 50 pontjának is köszönhetően sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte a Milwaukee Bucks az észak-amerikai …