2019. augusztus 21., szerdaMa Sámuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.21. Sámuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Gyász: 24 évesen elhunyt a magyar válogatott kajakos

Hirdetés

Gyász: 24 évesen elhunyt a magyar válogatott kajakos

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség közleménye:

 

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú, kitartó, emelt fővel viselt küzdelem után Tóth Attila Márk, az MTK majd a KSI SE hajdani fiatal kajakosa eltávozott közülünk.

Attila eredményei között nem szerepeltek nagy versenyek nagy győzelmek, de amikor megadatott Neki, büszkén húzta fel a válogatott mezét. Közöttünk nőtt fel, a mi életünket élte és a mi értékeink voltak életének zsinórmértékei.

Hirdetés

 

Az elmúlt években a szövetségben dolgozott, az ő munkájának köszönhető, hogy sikerrel indította el a sportág a kajak-kenu shopot. A kajakozás volt számára az élet iskolája, edzői voltak a tanítómesterei és a jövőjét is itt képzelte el.

 

Ezek az álmok most egy napsütötte februári délutánon végleg szertefoszlottak. Távozásával elvesztettük csibészes mosolyát, pajkos lelkét és a sportágunkért dobogó szívét. De egyben küldetést is kaptunk Tőle, hogy szeressük egymást, tartsunk össze és önzetlen odaadással szolgáljuk ennek a nagyszerű sportágnak a létét.

 

Attila, mindig hozzánk tartozol! Nyugodj békében!”

Forrás:
http://sport365.hu/egyeni-sportok,kajak-kenu,gyasz-24-evesen-elhunyt-a-magyar-valogatott-kajakos,110598

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nemcsak azt nem tudtam, hol vagyok és mit csinálok, hanem azt sem, ki vagyok

A támogatóink érdeme, hogy angolul is beszámolhatunk minden fontos eseményről. Támogass te is! Sosem készült …