2019. augusztus 21., szerdaMa Sámuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.21. Sámuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Sport / “Gusztustalan!” – reakciók a Győr sztárjának távozásáról

Hirdetés

“Gusztustalan!” – reakciók a Győr sztárjának távozásáról

Mint ismeretes, a csütörtökön megjelent hivatalos bejelentések szerint Nora Mörk nyártól a CSM Bukarest csapatánál folytatja pályafutását.

A Győri Audi ETO-t elhagyó norvég világsztár elég érdekes körülmények között hagyja itt a BL-címvédőt. Szerződésének meghosszabbításáról korábban több tárgyalás is folyt, és hiába kérték a magyarok, hogy várják meg a térdsérüléssel küzdő jobbátlövő teljes felépülését az új kontraktus véglegesítéséhez, Mörkék mindezzel nem törődve leültek tárgyalni a román bajnokkal – a mai napon pedig bejelentették a távozást.

A különböző magyar fórumokon “gusztustalan lépés”-nek nevezik a hírt, más kommentek a klubhűségről megszegéséről és pénzéhségről beszélnek: tudniillik Mörk többet fog keresni Bukarestben, mint Győrben tette, és a klasszis saját elmondása szerint ez is szerepet játszott a döntésében.

Hirdetés

Forrás:
http://sport365.hu/kezilabda,europai-kezilabda,gusztustalan-reakciok-a-gyor-sztarjanak-tavozasarol,110601

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Négy magyar egység jutott döntőbe a kajak-kenu-vébé első délelőttjén

Négy magyar egység jutott döntőbe a kajak-kenu-vébé első délelőttjén

Támogatóink lehetővé tették, hogy neves kortárs írók novellasorozata induljon el az Indexen. Támogass te is! …