2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Évekig harcolt a rákkal, most touchdownt csinált az NFL-ben

Hirdetés

Évekig harcolt a rákkal, most touchdownt csinált az NFL-ben

A legutóbbi NFL-forduló egyik legfelemelőbb sztorija volt, hogy az évekig a rák ellen küzdő David Quessenberry touchdownt szerzett az NFL-ben, ráadásul az elsőt profi pályafutása során. Pedig nem is olyan poszton játszik, ahol touchdownt szoktak szerezni. 

Ne maradjon le semmiről!

Hirdetés

A 29 éves Quessenberrynek nem volt azért annyira új dolog, hogy labdákat kapdosson el, mert középiskolában, a La Costa Canyonban még tight endként játszott. Ezután sikerült bekerülnie a San Jose State egyetemi futball-programjába, ahol 50 meccsen lépett pályára. Tight endként kezdte a karrierjét az egyetemen, ám fokozatosan átképezték falemberré, és végül ezen a poszton draftolta a Houston Texans 2013-as a hatodik körében.

Quessenberry a touchdown elkapásának pillanatában

Quessenberry a touchdown […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/amerikaifutball/2019/09/17/david_quessenberry_2_ev_kihagyas_nfl_rak_touchdown/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Görög Szörny 50 pontot szórt, Embiid pont nélkül zárt

Giannis Antetokounmpo 50 pontjának is köszönhetően sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte a Milwaukee Bucks az észak-amerikai …