2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Erről a piros lapról beszél most az egész futballvilág

Hiába vezetett a Borussia Dortmund az Ajax ellen hazai pályán a szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a szünet után a vendégek 3–1-re nyertek, és végül három ponttal utazhattak vissza Amszterdamba.

A történet azonban nem arról szól elsősorban, hogy a vendégek összekapták magukat, és lefutballozták a németeket, hanem inkább Michael Oliverről.

Az angol játékvezető ugyanis alaposan „belenyúlt” a mérkőzésbe, a 29. percben ugyanis gondolkodás nélkül kiállította Mats Hummelst, a hazaiak világbajnok középhátvédjét, miután szabálytalankodott Antonyval szemben.

Önmagában még ezzel sem lenne gond, ha annyira durva lett volna a buktatás, csakhogy a visszajátszásból kiderül, szó sincs ilyesmiről. Hummels megpróbált szerelni, de nem találta el a labdát, Antony pedig visszahúzós csele közben a lendülettől rálépett a becsúszó játékos lábára, majd elesett, és színészi teljesítményét megcsillogtatva fetrengett egy sort a földön.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/11/04/mats-hummels-duhong-a-nevetseges-piros-lapja-miatt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az élsport veszélyei: nincs eredmény kockázat nélkül

Vajon mi történt volna, ha edzője, Andrea Fuentes nem veszi észre, hogy az úszónő lábai …