2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Előre eladták a tokiói olimpiai falu lakásait, és ez gond lehet

Előre eladták a tokiói olimpiai falu lakásait, és ez gond lehet

A tokiói olimpia és paralimpia keddi elhalasztása után csütörtökön megkezdte a munkát a most alapított munkacsoport, a Tokió 2020 újrakezdés, amelynek első feladata az, hogy kijelölje a játékok új időpontját.

„Versenyt futunk az idővel. Nagyon sok olyan probléma van, amelyeket nem lehet megoldani addig, amíg nincs új időpont” – mondta Muto Tosiro, a szervezők vezetője. A testületnek ezért az első feladata az lesz, hogy kijelölje az időpontot. Egy NOB-tisztségviselő, John Coates szerint jövőre is július-augusztusban lesz az olimpia, de a japánok nem zárták ki a tavaszi rendezést sem.

Az épülő tokiói olimpiai falu

Az épülő tokiói olimpiai falu

Fotó: Michael Heiman / Getty Images Hungary

A jövő évi halasztás miatt elég sok probléma állt elő, nagy kérdés, hogy a 11 ezer fős olimpiai falu rendelkezésre áll-e majd, mert a benne lévő lakásokat eladták, az új tulajdonosok ősztől már beköltöznének.

A testületnek újra kell tervezni a jegyértékesítést, a versenyhelyszínek és a közlekedés biztosítását, és több ezer szponzori szerződést is át kell néznie. 

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság csütörtökön a tervek szerint 33 nemzetközi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/03/26/tokio_ujratervezes_olimpiai_falu_lakasa_eladva_2021_koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Valószínűleg elhalasztják a wimbledoni tenisztornát is

Valószínűleg elhalasztják a wimbledoni tenisztornát is

A wimbledoni tenisztornát szervező All England Club korábban úgy fogalmazott, hogy mérlegeli a koronavírus-járvány miatt várható …