2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Edzője hozta fel a víz alól az elájult szinkronúszót a budapesti vizes vb-n

Segítségére edzője, Andrea Fuentes sietett, aki utánaugrott, majd a süllyedő lányt egy vízimentővel együtt a felszínre húzták. Alvarez a parton orvosi ellátásban részesült, az alapos kivizsgálást követően pedig saját lábán hagyta el a Széchy Tamás Uszodát.

Az amerikai csapat arról számolt be, hogy nem ez az első eset, ugyanis a tavalyi barcelonai olimpiai kvalifikációs versenyen Alvarez szintén rosszul lett és akkor is edzője mentette ki a vízből. A napokban számos kivizsgálásnak vetik majd alá, hogy kiderüljön, mi okozta fél éven belül a második ájulását a 25 éves sportolónak.

Muszáj volt ugranom, mert láttam, hogy a vízimentők még nem indultak el. Láttam, hogy nem lélegzik. Szerencsére azóta jobban van

Hirdetés

nyilatkozta Andrea Fuentes a Marcának.

Az Indexen kiemelt figyelemmel követjük a hazai vizes világbajnokságot, mellékletünkben minden fontos információt megtalál az eseményt illetően!

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2022/fina_vizesvb_budapest/2022/06/23/vizes-vb-2022-anita-alvarez-muuszas-ajulas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nadal könnyedén jutott nyolcaddöntőbe Wimbledonban

A második helyen kiemelt 36 éves világsztár – aki a füves pályás angliai tornán 2008-ban és …