2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Drámai csatában második vb-meccsét is megnyerte a hokiválogatott

Sebők Balázs már az 51. másodpercben megadta az alaphangot, majd Hári János büntetőből volt eredményes. Hamar jött a szépítés, és a litvánoknak a hajrában volt esélyük az egyenlítésre is, de minden támadást sikerült hatástalanítani.

A 62. születésnapját ünneplő Sean Simpson szövetségi kapitány csapata pénteken a torna favoritjával, a házigazda szlovén válogatottal találkozik, a világelitbe jutás akár már akkor eldőlhet.

A magyarok az eddigi 12 egymás elleni tétmérkőzésen mindig legyőzték a litvánokat, de óvatosságra int, hogy a divízió I/B-ből felsorolt rivális kedden remekül tartotta magát a szlovénokkal szemben, és csak 4–2-re kapott ki. Simpson alakulata ugyanakkor a nyitányon jól játszva 5–1-re verte a dél-koreai csapatot, ezzel komoly lépést tett a feljutás felé.

A kapuban ismét Rajna Miklós kezdett, és már az első sorcseréig több védenivalója volt.

Hirdetés

Az ellenfél hálóőre, Mantas Armalis – aki a svéd élvonalban szerepel – az 51. másodpercben volt kénytelen maga mögé nyúlni, miután a védőharmadban eladott korongot Sebők Balázs vágta a hálójába.

A közel nyolcszáz, jókedvű magyar szurkoló hangulata így tovább javult. Mindkét oldalon sok volt a komoly helyzet, de a kapusok remekeltek, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/jegkorong/2022/05/04/vilagbajnoksag-divizio-i-a-magyarorszag-litvania/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nadal könnyedén jutott nyolcaddöntőbe Wimbledonban

A második helyen kiemelt 36 éves világsztár – aki a füves pályás angliai tornán 2008-ban és …