2022. augusztus 12., péntekMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft

Csalással és korrupcióval vádolják Neymart, októberben áll bíróság elé

A büntetőeljárás meglepően lassan halad, hiszen több mint öt évvel ezelőtt, 2017. február 20-án derült ki, hogy a csatárnak bíróság elé kell állnia, miután elutasították a fellebbezését.

Az ügy a DIS elnevezésű brazil befektetési csoport panaszával indult. Részben ez a vállalat birtokolta Neymar játékjogát, és azt állította, hogy kevesebb pénzt kapott, mint amennyi jogosan járt volna, amikor a futballista 2013-ban a Santostól az FC Barcelonához igazolt.

Ezután Brazíliában és Spanyolországban is vizsgálatok indultak annak kiderítésére, hogy eltitkolták-e az átigazolási díj egy részét, majd az ügyészség kétéves börtönbüntetést és csaknem tízmillió dollár pénzbüntetést kért Neymarra és az édesapjára.

A futballistának ugyanakkor valószínűleg akkor sem kellene börtönbe vonulnia, ha bűnösnek találják, mert büntetlen előéletű.

Hirdetés

Az ügyészek 2017-ben a Barcelonára kilencmillió, a Santosra pedig hétmillió dolláros bírság kiszabását javasoltak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/07/27/csalassal-es-korrupcioval-vadoljak-neymart-oktoberben-all-birosag-ele/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Így kéne CR-nek is? Az MU volt támadója ingyen is játszana a csapatban, csak segíthessen

„Ha szükségük lenne rám, örömmel mondanék igent a Unitednak. Ingyen is hajlandó lennék játszani” – …