2022. augusztus 12., péntekMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft

Cristiano Ronaldo odahaza folytathatja a karrierjét

A 37 esztendős portugál támadó korábbi egybehangzó médiabeszámolók szerint családi okokból hagyná el a Vörös Ördögöket, ugyanakkor a távozási szándékban szerepet játszhat az is, hogy a United hatodikként zárta az elmúlt idényt, így csupán az Európa-liga csoportkörében szerepelhet – írja a brit sportportálra hivatkozva a Magyar Távirati Iroda.

A portugál pontvadászatban legutóbb ezüstérmes Sporting ellenben ott lesz a Bajnokok Ligája főtábláján, márpedig az Európa-bajnok kiválóság már hangsúlyozta, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban akar szerepelni, amelyben övé a legtöbb lejátszott mérkőzés, találat és gólpassz rekordja is. Ráadásul a lisszaboni klub Ronaldo nevelőegyesülete is: 2003-ig futballozott az alakulatban, mielőtt – első ízben – Manchesterbe szerződött.





A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/07/29/cristiano-ronaldo-manchester-united-atigazolas-sporting-lisszabon/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Így kéne CR-nek is? Az MU volt támadója ingyen is játszana a csapatban, csak segíthessen

„Ha szükségük lenne rám, örömmel mondanék igent a Unitednak. Ingyen is hajlandó lennék játszani” – …