2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az arcát találtam el, de nem ütöttem meg

Hirdetés

Az arcát találtam el, de nem ütöttem meg

Szinte biztosan a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága előtt folyatódik a Kisvárda-Mezőkövesd NB I-es focimeccs félidejében kitört balhé ügye.

A verekedés akkor történt, amikor az első félidő után az öltözőbe vonultak a játákosok. A felvételek alapján nem egyértelmű, mi történt, de mintha a kisvárdai Sztavrosz Cukalasz megütötte volna a mezőkövesdi Ajlakszandr Karnyickijt. De lehet, hogy egy mezőkövesdi előtte valamivel provokálta Cukalaszt. Ami biztos, Bognár Tamás játékvezető két labdarúgót állított ki a félidőben: Cukalaszt, illetve Karnyickit is.

A bíró a Mezőkövesd Zsóry szakmai igazgatóját, Tóth Lászlót elküldte a kispadról az első félidőben. Ő azt sérelmezte, hogy olyan labdarúgójuk kapott piros lapot, akinek semmi köze sem volt az esethez , ellenben kapott egy ütést levonulás közben Cukalasztól. “Csak annyit mondtam a bíróknak, hogy gyávák vagytok, és az erélytelenség miatt fajultak dulakodássá az események” – mondta Tóth László.

<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/09/17/kisvarda_mezokovesd_verekedes_cukalasz_az_arcat_talaltam_el_de_nem_utottem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Görög Szörny 50 pontot szórt, Embiid pont nélkül zárt

Giannis Antetokounmpo 50 pontjának is köszönhetően sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte a Milwaukee Bucks az észak-amerikai …