2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Akut leukémiája van Sinisa Mihajlovicnak, de ő marad a Bologna edzője

Akut leukémiája van Sinisa Mihajlovicnak, de ő marad a Bologna edzője

Cikkünk folyamatosan frissül.

Szombaton értesült a futballvilág a hírről, hogy súlyos betegséget diagnosztizáltak Sinisa Mihajlovicnál, ami az orvosok véleménye szerint azonnali agresszív kezelést tesz szükségessé. A Bologna szerb edzője a hír nyilvánosságra kerülésekor bejelentette, hogy rendkívüli sajtótéjékoztatót tart szombat délután, mert azt szeretné, hogy a nyilvánosság tőle tudja meg betegsége és a rá váró kezelés részleteit.

A sajtótéjékoztatón az Bologna orvosa bejelentette, hogy alig egy nappal a csütörtökön kezdődő edzőtábor előtt akut leukémiát diagnosztizáltak az edzőnél.

Az orvos szerint, ha ez húsz évvel ezelőtt történik, akkor nem lenne miről beszélni, ma már viszont rendelkezésre állnak azok a gyógyszerek és kezelések, amik segítségével Mihajlovic nemcsak, hogy legyőzheti a rendkívül agresszív rákos betegséget, de a kezelések idején is maradhat a csapat edzője.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/07/13/sinisa_mihajlovic_betegseg_leukemia_bologna_edzo_nagy_adam/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 A Budapest Honvédé a Magyar Kupa

A Budapest Honvédé a Magyar Kupa

A Budapest Honvéd története során nyolcadik alkalommal diadalmaskodott a labdarúgó Magyar Kupában: a tavaly is …