2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A MotoGP-ben a pót pótszezonnyítót is elhalasztják

A MotoGP-ben a pót pótszezonnyítót is elhalasztják

Újra halasztják a MotoGP versenysorozatának rajtját, a spanyolországi Jerezben sem tartják meg a futamot május 3-án.

A MotoGP eredetileg Katarban kezdődött volna, de elsősorban az olasz csapatok miatt, lemondták azt a futamot, csak Moto2-ben és Moto3-ban rendeztek versenyeket. Később Argentína, Thaiföld és az Egyesült Államok is a futam halasztása mellett döntött, úgy tűnt, hogy Jerezben lehet a szezonrajt.

A koronavírus-járvány Spanyolországban csak most kezd igazán bedurvulni, már közel 60 ezer fertőzöttet és több mint négyezer halottat regisztráltak.

A MotoGP szervezői azt közölték, egyelőre nem kap új dátumot a jerezi futam, megvárják, hogyan alakul a vírus terjedése. Csak akkor állnak elő új versenynaptárral, ha tisztább lesz a kép.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/motorsport/2020/03/26/motogp_futam_jerez_halasztas_uj_versenynaptar_koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Valószínűleg elhalasztják a wimbledoni tenisztornát is

Valószínűleg elhalasztják a wimbledoni tenisztornát is

A wimbledoni tenisztornát szervező All England Club korábban úgy fogalmazott, hogy mérlegeli a koronavírus-járvány miatt várható …