2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

A Fradi-tábor elbúcsúztatta, Stöger viszont nem tervezi a távozását

Az Európa-liga G-csoportjának 4. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 3–2-re kikapott a skót Celtictől, negyedik vereségével pedig eldőlt, hogy negyedikként zár, így nem folytathatja tavasszal a nemzetközi porondon. Peter Stöger vezetőedző úgy véli, hogy védekezésben sok hibát vétett a csapata, támadásban viszont voltak lehetőségei a magyar együttesnek. 

A Fradi-tábor a harmadik kapott gól után többször is elbúcsúztatta a német trénert, a találkozót követően arra voltunk kíváncsiak, hogy gondolkodik-e a távozáson, és ha nem, akkor az utolsó két, immár tét nélküli összecsapáson tervez-e több fiatal vagy eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosnak szerepet biztosítani, vagy a lehető legerősebb összeállítással számol a Leverkusen és a Betis elleni ütközeteken is.

Nem fontolgatom a távozásomat, a maradék két mérkőzésen mindenképpen szeretnénk pontot szerezni, úgyhogy a lehető legerősebb összeállításban fogunk szerepelni

Hirdetés

– felelte az Index kérdésére.

A német trénert arról is kérdezték, hogyan esett neki és a játékosoknak a közönség negatív kritikája a harmadik kapott gólt követően.

Nem kellemes ez a helyzet, el kell fogadnunk a szurkolók reakcióit. Látszott a fiúkon a lelombozottság, ez lehet az eredmény miatt, de lehet, hogy a szurkolók reakciója is belejátszott. A hétvégén fontos meccset játszunk, ahol jó eredményt kell elérnünk, erre hívtuk fel az öltözőben a figyelmet.

A meccs előtt kevesebb hibát szeretett volna a csapatától, ehhez képest már a harmadik percben gólt kapott a Fradi egy labdaeladásból. 

Sok hibát vétettünk, főleg védekezésben, amit nehéz […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/11/05/ferencvaros-celtic-peter-stoger/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Barcelona tovább emelte ajánlatát Robert Lewandowskiért

A Bild szerdán arról írt, hogy a katalán klub legújabb ajánlata 40+5 millió eurós a …