2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

A Ferencváros újabb vereségével eldőlt, nem lesz kupatavasz

A magyar bajnok pont nélkül várta a csoportkör negyedik fordulóját, hiszen Leverkusenben 2–1-re kapott ki, a Betistől 3–1-re, az első két meccsét ugyancsak elbukó Celtic vendégeként pedig 2–0-ra.

A Ferencváros így tehát azzal a tudattal léphetett pályára, hogy egy újabb vereséggel már harmadik helyen sem zárhat, ennek megfelelően pedig rögvest támadásba is lendült, de Tokmac Nguen a 16-os vonalánál nem találta el jól a labdát.

A válasz is villámgyorsan érkezett, és sajnos már egy gól képében, Eldar Civic adta el a labdát, Liel Abada beadása eljutott Furuhasi Kiogóig, ő pedig egy csel után a jobb alsóba lőtt (0–1).

Hirdetés

A korai gól sem a szurkolói hangulatra, sem a Ferencváros játékosaira nem hatott bénítóan, ez pedig hamar egyenlítést eredményezett, Olekszandr Zubkov beadása egy védőn megpattanva a kapuba hullott (1–1).

Zubkov megpattanó labdája a kapuba hullott

Zubkov megpattanó labdája a kapuba hullott

Fotó: Craig Williamson – SNS Group / Getty Images Hungary

A félidő derekán pillanatok alatt mindkét kapu veszélyben forgott, Civic lapos lövésére leért Joe Hart, Jota megpattanó távoli lövése viszont a jobb oldali kapufáról a hálóba vágódott (1–2).

Jó volt látni, hogy ez sem vette el a játékosok kedvét, Samy Mmaee különösen bátran húzta meg a cseleket a saját térfelén, majd Myrto Uzuni került helyzetbe Tokmac passzából, de Hart hárítani tudott.

A védekezés ugyanakkor továbbra sem volt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/11/04/ferencvaros-celtic-europa-liga-csoportmerkozes-osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Carlos Sainz élete első győzelmét aratta az év versenyén!

Izgalmasnak ígérkezett a 2022-es F1-es Brit Nagydíj, amelynek a szombati időmérőjén Carlos Sainz életében először …