2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / 64-0-s, történelmi kiütéssel kezdte a női pólóválogatott a vb-t

64-0-s, történelmi kiütéssel kezdte a női pólóválogatott a vb-t

Történelmi méretű, óriási kiütéssel kezdte a női vízilabda-válogatott a dél-koreai világbajnokságot a házigazdák ellen, Bíró Attila csapata ugyanis 64-0-ra verte Dél-Koreát a kvandzsui tornán. Az nem csak vb-rekord, hanem a sportág történetének legnagyobb sikere is egyben, az eddigi rekord Jugoszláviáé volt még az 1985-ös Universiádén, ahol 62-0-ra verték Guatemalát, írja a MTI.

Az a torna előtt egyértelmű volt, hogy Dél-Korea kvázi esélytelenül indul rendezőként, ám az MTI tudósítása szerint a középkezdések után nem hogy támadni, de előre haladni sem tudtak. A teljesen komolytalan összecsapást jól jellemzi, hogy kétszer is a saját térfeléről lőtt gólt a magyar csapat, sőt, még Gangl Edina és Magyari Alda is próbálkozhatott a kapuból, írja a távirati iroda, ami kiemeli, hogy a dél-koreai közönség végig tapsolt és bíztatott, emellett pedig minden magyar gólt megtapsolt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/vizilabda/2019/07/14/vizes_vb_noi_polovalogatott_64-0-s_kiutes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Frankfurt rendezheti a futball-BL összes hátralévő meccsét

Frankfurt rendezheti a futball-BL összes hátralévő meccsét

Németország vagy Portugália adhat otthont a labdarúgó Bajnokok Ligája döntő tornájának a negyeddöntőtől kezdve. Az AP …