2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Véget ért az egyik legnépszerűbb kulturális program Magyarországon

Mintegy 430 intézmény rekordszámú, több mint 2500 programmal készült – kiállításokkal, koncertekkel, interaktív játékokkal, rendhagyó tárlatvezetésekkel, színházi és táncprodukciókkal, kézműves-foglalkozásokkal és gyerekprogramokkal – az idei Múzeumok Éjszakájára. Az érdeklődők ezen az estén együtt ünnepelhették a kultúrát, csodálhatták meg a műalkotásokat, tanulmányozhatták a technikai vívmányokat, vehettek részt a változatos kísérőprogramokon, és magukba szívhatták a régi korokkal való találkozások szellemiségét és lelkiségét.

Idén Lőrincz Tamás olimpiai, világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó állt a rendezvénysorozat mellé, hogy szóvivőként népszerűsítse az eseményt: az alábbi kisfilmnek nem is lehetett ellenállni.

A szervezők abban bíznak, hogy idén nemcsak megközelítették, de meg is döntötték a korábbi évek látogatottsági adatait. Az elmúlt esztendőkben (leszámítva a covidos időszakot) mintegy 400 ezer látogatót regisztráltak az intézmények, ezzel a Múzeumok Éjszakája az ország legnépszerűbb rendezvényévé vált. Nincs még egy olyan kulturális esemény hazánkban, amely akár megközelítette volna ezt a számot. A szervezők a jövő hét közepén tudják majd megmondani a végleges látogatottsági adatokat.

A rendezvény hivatalos oldalán, a muzej.hu-n helyszín, időpont és programtípus szerint is válogathattak az érdeklődők az események között. A szervezők […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/06/26/muzeumok-ejszakaja-csak-janos-neprajzi-muzeum-lorincz-tamas-budapest-szolnok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat nyertesei

A művészeti pályázat célja az volt, hogy az 1. kerület egykori lakója, Cseh Tamás emlékét …