2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Vegán fűzőműsort indít Steiner Kristóf a YouTube-on

Hirdetés

Vegán fűzőműsort indít Steiner Kristóf a YouTube-on

Steiner Kristóf 11 éve vezetett utoljára tévéműsort, ennek a hosszú szünetnek lesz most vége a Kristóf’s Kitchen in The Studios című műsorral, ami egy fokkal másabb, mint a jól megszokott konyhás műsorok. Ebben is főznek, ráadásul többen is, de ez még nem a truváj része, sőt az sem, hogy totálisan vegán ételeket főznek, az viszont igen, hogy a végtermék, és most nem az ételről beszélek, hanem a műsorról, inkább olyan, mint amikor három-négy haver összeül és főznek valamit, közben dumálnak. Steiner Kristóf mellett állandó vendég párja, Nimród Dagan, aki afféle sous chefként segít a műsorban. Steiner a Viva tévén vezetett utoljára műsort, de azt mondja, olyan ez, mint a biciklizés.

Mintha alig telt volna el idő az akkori élő adások és az új műsor felvétele között. Mindig arról szólt az életem, hogy megmutattam másoknak, mi mindennel foglalkozom. Volt, amikor tévén, színházon vagy az újságokon keresztül történt mindez, az utóbbi 5-6 évben pedig a konyhában teljesedett ki. Én mindig történeteket mesélek, egyszerűen mások a helyszínek és az eszközök.

A  műsor ötletével februárban keresték meg, de a hazai médiapiacot ismerve picit ódzkodott a dologtól, szerinte elég nehezen összeegyeztethető a médiában látható produktum és a lélek. Az döntött végül, hogy szabad teret és kezet kapott, belakta a modellkonyhát, és természetesnek érezte az ott eltöltött időt. „Leállások és átállások nélkül, másfél óra alatt, real time vettünk fel minden egyes epizódot, amit nagyjából félórában láthatnak majd a nézők.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/09/17/vegan_fuzomusor_indit_steiner_kristof_a_youtube-on/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gera Marina a Szovjetunió áldozatainak dedikálta Emmy-díját

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …