2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Trump-rajongó fekete rapper miatt lehet szomorú Adele

Biden-ellenes dalával az iTunes toplistájának élére került Bryson Gray afroamerikai rapper, aki a vonatkozó videóklipben MAGA-sapkában (Make America Great Again) és dobtáras gépfegyverrel szórja az igét, korábban Adele vezette a listát.

A Let’s Go Brandon című dalban olyan, Donald Trump által ihletett gondolatok hangzanak el, mint – utalva arra az állításra, hogy az elnökválasztást elcsalták – „Joe egy csaló ”, de gúnyt űz az  Egyesült Államok afganisztáni kivonulásából is. Ezt még megfejeli egy kis vírusszkepticizmussal, kijelentvén, hogy „a pandémia nem igazi”, csak kitervelték. Hogy kik, az nem derül ki a lírai műből. 

Gray dalának népszerűsége rámutat, hogy a Trump-jelenség egyáltalán nem tűnt el a tengerentúlon, miközben a Biden-kormányzattal és az amerikai baloldallal szembeni ellenszenv nemcsak hogy tartja magát, de erősödik is. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/30/letaszitotta-a-toplistarol-adelet-a-trump-rajongo-fekete-rapper/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Táncra perdültünk a moziban, annyira Király lett az új Elvis-film

A Királyról, Elvis Presleyről valószínűleg még az is hallott, aki élete nagy részét egy lakatlan …