2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Tina Turner, ahogy eddig senki nem látta

Tina Turner generációk bálványa, fáradhatatlan slágergyár, a rock and roll koronázatlan királynője. Élete mesébe illő: egyes pontjain tragikus, máskor roppant inspiráló. Az énekesnőről idén Tina címmel dokumentumfilm készült, amelyet november 4-től vetítenek a hazai mozikban.

Tina Turner 2000. október 1-jén Chicagóban

Tina Turner 2000. október 1-jén Chicagóban

Fotó: Paul Natkin / Getty Images Hungary

Visszavonulni tudni kell, a 81 éves Tina Turner – néhány évvel ezelőtti – „kivitelezése” pedig hibátlanra sikeredett. Az ezüst láncos ruháiról, gigantikus, szőkésbarna hajkoronájáról és brutális hangjáról ismert énekesnő legyőzte a sztárgyártó gépezetet, amely több tucat előadóművészt vágott tönkre, ő azonban még középkorú nőként is ifjú rocksztárokat megszégyenítő módon uralta a színpadot. 

Hirdetés

Tina Turnert kis túlzással mindenki ismeri – legalábbis azt az arcát, amelyet az Anna Mae Bullock néven született nő megosztott a publikummal. Az énekesnő mindig is elbűvölő személyiség volt, egyszerre elegáns és gátlástalan sztár. Megdolgozott a sikerért: nem félt izzadni, nem félt megújulni, és legfőképp nem félt kiállni magáért. Hiába hozta le azonban nekünk a csillagokat, egyesek még többet követeltek tőle. (Szakmailag és magánéletileg egyaránt. Igaz, nála a kettő közel két évtizedig összeforrt.) 

A Tennessee-ből származó kislány szülei gyapotot szedtek. A családi viták állandóak voltak, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/03/tina-turner-ahogy-eddig-senki-nem-latta-es-nem-is-fogja-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Biztos, hogy nem folytatják az HBO-n A besúgót

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy az HBO Max felületéről rengeteg sorozatot eltávolítottak. A …