2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tévéműsorban gyűjtenének pénzt egymillió fa ültetéséhez

Hirdetés

Tévéműsorban gyűjtenének pénzt egymillió fa ültetéséhez

A dán TV2 televíziós csatorna szombaton egy állítólag egyedülálló projektnek ad majd teret: ugyan az adománygyűjtő műsor nem újdonság, ez lenne az első alkalom, hogy a nézőket arra kérik, hogy egy grandiózus faültetési akciós támogassanak. 

A cél az, hogy 20 millió dán koronát (kb. 890 millió forintot) gyűjtsenek majd össze. Ha ez sikerül, akkor közel egymillió fát tudnak majd elültetni a dán természetvédelmi szövetség segítségével. A felajánlott összeg 10 százalékát a WWF kapja majd meg, ők a trópusi erdők megmentésre fordítják majd a pénzt  – írja Guardian. 

A műsort stílszerűen nem egy stúdióból közvetítik majd, hanem a Gisselfeld Klosters Skove nevű természetvédelmi terület lesz a helyszín, ahova a miniszterelnök, Mette Frederiksen is ellátogat majd, hogy ő is elültessen egy fát.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a klímakrízist nem oldjuk meg önmagában azzal, hogy fákat ültetünk, de reméljük, az emberek úgy érzik majd, érdemes részt venni egy projektben. Később pedig maguk is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/09/13/tevemusorban_gyujtenenek_penzt_egymillio_fa_ultetesehez/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Tóth Barnabás: Mindig az van, hogy megjelennek a szörnyű nácik. Engem nem ez érdekelt

Tóth Barnabás: Mindig az van, hogy megjelennek a szörnyű nácik. Engem nem ez érdekelt

hvg.hu: Az Akik maradtak a coloradói Telluride Fesztiválon mutatkozott be, amely az egyik legfontosabb filmes …