2022. május 12., csütörtökMa Ferenc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 379,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 363,00 Ft
2022.05.12. Ferenc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 379,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 363,00 Ft

Terápiás dalt írt a háború ellen Caramel

Az egykori megasztáros nem akarja megváltani a világot, de ki kellett dolgoznia magából azt a feszültséget, amely az ukrajnai háború miatt gyűlt össze benne. Az Index kérdésére azt is elmondta, hogy szerinte a világ sorsát nem a kisemberek irányítják. 

Kétszeresen is gratulálok, egyrészt a Védj meg magamtól című új klipjéhez, másrészt azért, mert, mint az online hírcsatornák révén köztudomásúvá vált, nemsokára kétgyermekes apa lesz.

Köszönöm, nagyon kedves, de a magánéletemről ennél többet nem szeretnék beszélni a sajtó nyilvánossága előtt.

Molnár Ferenc Caramel 2017. október 2-án

Hirdetés

Molnár Ferenc Caramel 2017. október 2-án

Fotó: Velvet

Tiszteletben tartom, bár az felmerült bennem, hogy apaként még erősebben érzi a felelősséget a jövőért, és talán ez is közrejátszhatott új dala megszületésében.

Nyilván ez is benne van, de szerintem alapjáraton is így kéne működnünk. 

Ez a szám úgy született, hogy nagyon nem szerettem volna ilyen dalt írni,

de olyan erősen hatottak rám a történések, hogy valamit tennem kellett. Szinte terápiás foglalkozásként hatott rám, amikor írtam. Nem igazán könnyebbültem meg tőle, de legalább ki tudtam dolgozni magamból a feszültség egy részét.

Az ukrajnai háború miatt vált feszültté?

Követtem és követem az eseményeket, és annyira bennem van, annyira nyomasztott, hogy napokig nem tudtam haladni a munkával az új lemezemen. Ez a dal egyszerűen kikívánkozott belőlem. Van már egy háborúellenes számom, a Jelenés című dal, nem terveztem, hogy valaha még erről a témáról írok, de nem tehettem mást. Megdöbbentő, hogy 2022-ben újra háborúzzanak itt, Európában.

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/6ATQ8wNxA8g" title="YouTube video player" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="" width="560" height="315" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2022/05/11/terapias-dalt-irt-a-haboru-ellen-caramel-interju/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megkóstoltuk: ezt főzte a magyar séf a sztároknak az idei Oscar-gálán

Nincs abban semmi eget rengető, ha a nemzetközi filmvilágból Magyarországra látogató híresség  betér egy honi …