2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Star Wars-horrorfilmet készítene a Netflix elismert rendezője

Mike Flanagan az elmúlt években számos alkalommal bizonyította, hogy jól megy neki az ijesztgetés. A rendező hozta tető alá a Ragyogás 2019-ben bemutatott folytatását, az Álom doktort és egy másik Stephen King-adaptációt, a netflixes Gerald’s Game-et is.

A Netflixnél nagyon szeretik Flanagant, aki a streamingszolgáltató eddigi legfélelmetesebb sorozatát, A Hill-ház szellemét jegyezte, de több másik szérián is dolgozott, és mostanra olyan húzónévvé vált, aki miatt a vájt fülű horrorfanatikusok simán esélyt adnak olyan produkcióknak is, amelyek alapjáraton nem érdekelnék őket.

Képernyőfotó 2021-11-03 - 19.39.36 másolat

Fotó: Star Wars / YouTube

Az író-rendező A Bly-udvarház szelleme című sorozattal viszont sokak meglepetésére mellényúlt, nagyot koppantak azok, akik arra számítottak, hogy A Hill-ház szellemének „kvázi második évada” vérfagyasztó néznivaló lesz. Ehelyett egy szellemekkel tarkított szerelmes sztori lett a végeredmény. Az idén szeptemberben debütált Mise éjfélkor, melyet az alkotó korábbi alkoholfüggősége és a vallással való kapcsolata ihletett, már ismét a borzongatásra és a karakterépítésre helyezte a hangsúlyt, és jobb fogadtatást is kapott.

Hirdetés

A napokban Mike Flanagan érdekes bejegyzést tett közzé a Twitteren, amiben azt írta:

Földrengésre ébredtem ma reggel, ezt követően pedig gondolkoztam pár percet. Arra jutottam, hogy nagyon szeretnék készíteni egy horrorfilmet, amely a Star Wars univerzumában játszódik.

A Netflix-rendező kiírása pozitív fogadtatásra talált, a Star Wars: Battlefront II című videójáték írója, Mitch Dyer is reagált az ötletre, és bevallotta, hogy tíz éve álmodik ő is arról, hogy egy, a messzi-messzi galaxisban játszódó horrorfilm megvalósuljon.

Lassabban jönnek a mozifilmek, a Star Wars egyelőre a tévébe költözött

A Star Wars teli van sötét és félelmetes karakterekkel, a már bemutatott figurák közül elég az olyan sithekre gondolni, mint Darth Vader, Darth Maul vagy éppen Palpatine császár. A Zsivány […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/04/star-wars-horrorfilm-mike-flanagan-netflix-rendezo-nyilatkozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Péntek este kezdődik a 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Pénteken az esti órákban az ország hat leggyorsabb angol agara áll rajthoz az Agár Derbyn. …