2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Pénteken kezdődik a kisvárdai színházi fesztivál

Három helyszínen tartják a színházi versenyelőadásokat Kisvárdán: a Zsinagógában, a Refi színpadon és a művelődési központban, valamint Szatmárnémetiben is megtekinthet egy előadást a közönség.

A társulatok produkcióját a Csuja László rendezőből, Hajdu Imelda színművészből, Herczeg T. Tamás színész-rendezőből, Török Viola rendezőből és Zalán Tibor költő-drámaíróból álló zsűri fogja értékelni, illetve ők döntenek a díjak odaítéléséről is – közölték a szervezők az MTI-vel.

A színházi seregszemle idei díszvendége a Zentai Magyar Kamaraszínház lesz, de érkeznek társulatok többek között Szabadkáról, Újvidékről, Székelyudvarhelyről, Gyergyószentmiklósról, Sepsiszentgyörgyről, Marosvásárhelyről, Beregszászból, Nagyváradról, Szatmárnémetiből, Aradról, illetve Sopronból, Komáromból és Gyuláról is. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/06/19/kisvardai-fesztival-magyar-szinhazak-fesztivalja-pentek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Péntek este kezdődik a 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Pénteken az esti órákban az ország hat leggyorsabb angol agara áll rajthoz az Agár Derbyn. …