2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Nicole Kidman botox zombiként mosolyog az ürességben

Nicole Kidman főszereplésével készítettek egy olyan reklámot a moziról, ami nem a filmekről, amit éppen játszani szoktak az ilyen típusú helyeken, hanem magáról a moziról szól.

Nem irigylem azokat az ötletembereket, akiket erre a feladatra állítottak rá, és ahogy a filmből is látszik, nem is jutottak vele messzire. Ahhoz, hogy megértsük, miért nehéz ez a feladat, messzebbről kell indulnunk.

A szórakoztatóiparban nem szokás reklámot csinálni a gyártó vállalatnak, kiadóvállalatnak, produkciós vállalatnak, se ezek igazgatóinak, vezető személyiségeinek, a projektmenedzsereknek, de még a boltnak se, ahol vásárolhatsz, és úgy általában semmilyen entitásnak, ami amúgy rengeteget jó terméket készít vagy juttat el a közönséghez.

A reklám vagy a készítőre (mozi esetében például Hitchcock), vagy a filmre (pl. Psycho) illetve a főszereplőkre (pl. Anthony Perkins) irányul. Hogy ez miért alakult így, arra annyi a válasz, hogy így alakult, de az a logika mindenképpen benne van, hogy Hitch sok jó filmet csinált, Anthony Perkins sok filmben szerepelt jól, a Psychót meg sok mozihálózat vetítette hosszú időn keresztül.

Hirdetés

Magyarul nem a mozihálózatra veszünk jegyet, hanem a filmre, a színészre, a rendezőre.

Ez a trend most változni látszik, ahogy a streaming szolgáltatók erősödnek, és lehet, hogy az AMC (ami kábeltévét és streaming szolgáltatást is üzemeltet) most erre a vonatra szeretett volna felkapaszkodni.

A történet szerint Nicole Kidman botox zombiként megérkezik egy moziba, és egy közhelyekkel teletömött belső monológ érzéki-művészi sutyorgása közben végigjárja az ingatlant. Igen, ebben a moziban is van ajtó, folyosó, lépcsőfény, és itt sincs ablak, de itt is van vetítővászon, szék meg vetítőgép.

Ami viszont ebben a moziban nincs az általános tapasztalattal szemben: pattogatott kuki, antennás kóla, jegyszedő néni és nézők sincsenek. Eléggé […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/30/nicole-kidman-zombi-reklam-mozi-elon-musk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Biztos, hogy nem folytatják az HBO-n A besúgót

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy az HBO Max felületéről rengeteg sorozatot eltávolítottak. A …