2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Miért van a nőknek mindig igazuk?

Akartam írni egy könyvet arról, hogy miért van a nőknek mindig igazuk. Nagyon sokat dolgoztam ezzel a témával, és mikor újraolvastam, amit írtam, rájöttem, fogalmam sincs, hogy a nőknek miért van mindig igazuk

– kezdte a mesélést Bálint Ferenc Boldogságtól ordítani című könyve bemutatóján a Premier KultCaféban.

A tavalyi karantén alatt sokan kényszerültünk lekötni a kezünket valamiféle művészetszerűség kipróbálásával, ha már az utcára nem mehettünk ki. Ráadásul négy fal közé zárva sokaknak szükségük volt egy kis szabadságra, még akkor is, ha ez csak a fantázia elengedését jelenti. Ezzel az előadóművészek sem voltak másképp, Bálint Ferenc is ebben az időszakban írta első könyvét. A Felelős alkoholista a karantén alatt alkoholhoz nyúló emberek valós és életszerű problémáját feszegeti, de annak ellenére, hogy az alap komoly, a témát intelligens humorral ragadja meg, és szórakoztató művet ad az olvasók kezébe. Aztán elhatározásra jutott. 

Hirdetés

Elhatároztam, hogy írok egy nőről, akinek mindig igaza van, aki a feleségem. Elkezdtem gondolkodni, hogy hol jövök én itt a képbe, hát akkor, amikor feleségül vettem, és akkor úgy gondoltam, hogy én is helyet kaphatok a történetben.

A Boldogságtól ordítani is legalább olyan szórakoztató, mint az író előző könyve. Ferenc és Zsuzsa […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/04/balint-ferenc-szomszedneni-produkcios-iroda-konyv-humor-boldogsagtol-orditani/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Táncra perdültünk a moziban, annyira Király lett az új Elvis-film

A Királyról, Elvis Presleyről valószínűleg még az is hallott, aki élete nagy részét egy lakatlan …