2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Magyar művész is lesz az idei Star Wars-gigarendezvényen

Magyar művész is lesz az idei Star Wars-gigarendezvényen

Simon Zoltánt, akinek egy korábbi Star Wars-poszteréből Guinness-rekord lett, első magyarként beválogatta a Lucasfilm a világ azon 28 művésze közé, akik elkészíthették az áprilisban Chicagóban megrendezendő Star Wars Celebration exkluzív posztereit.

A legnagyobb nemzetközi Star Wars-rendezvényt, a Celebrationt általában valamelyik amerikai nagyvárosban rendezik, de például 2007-ben és 2016-ban Londonban is volt egy-egy, Celebration Europe néven. A találkozó néhány napja alatt több tízezer rajongó fordul meg a kiállítótérben, és vesz részt az előadásokon, ahol a Star Wars-filmek készítői és színészei (korábban például J. J. Abrams, Rian Johnson, Daisy Ridley, Mark Hamill, Kathleen Kennedy stb.) is megjelennek, szóval leginkább egy Star Warsra kihegyezett Comic Con-ról van szó, bárhonnan is nézzük.

SWCC2019SZ01 zoltan

Az idei Celebrationt április 11-15. között rendezik Chicagóban, és ugyan ötnapos, de jegyek már csak az utolsó napra vannak, pedig a programot és a meghívottak teljes listáját még nem is tették közzé. Jó, nem nagyon lövünk mellé, ha megjósoljuk, hogy itt debütál majd a Skywalker-sagát lezáró, egyelőre cím nélküli IX. rész és az idén induló Disney+ streamingszolgáltatáson debütáló The Mandalorian sorozat előzetese is.

Ami a magyar vonalat illeti:  a Lucasfilm minde Celebrationre meghív pár művészt, akik kifejezetten erre az eseményre […]Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/02/28/magyar_muvesz_is_lesz_az_idei_star_wars-gigarendezvenyen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A tetovált lány az Amazonon hackerkedik tovább

A tetovált lány az Amazonon hackerkedik tovább

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Stieg …