2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Lemondott az SZFE HÖK-elnöke, miután politikusként kellett működnie

A Facebookon megosztott levelében azt írta, az igazságérzete nem engedi, hogy továbbra is a HÖK-ben folytassa a munkáját – írja a Színház Online.

El tudják képzelni, milyen nehéz helyzetbe kerültem?

– teszi fel a kérdést Facebook-bejegyzésében Ferenczy Nagy Boglárka, aki 2020 óta Horváth Csaba és Rába Roland vezetése alatt az SZFE Színházrendező – fizikai színházi koreográfus osztály tanulója.

Mindemellett ő volt a HÖK-elnök, ahogy fogalmaz „miután a Színház- és Filmművészeti Egyetem megvívta egy egész éven át tartó haláltusáját, majd kifordított főnixmadár módjára újjászületett”. 

Hirdetés

Ferenczy most lemondott tisztségéről, a vezetőség felé eljuttatott levelét Facebook-oldalán közölte, amelyből kiderül, hogy mi volt a célja, amikor elvállalta a pozíciót, ezért mit tett az elmúlt bő egy évben, milyen akadályokba ütközött, és végül milyen felismerés előzte meg döntését.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/07/05/lemondott-szfe-hok-elnok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat nyertesei

A művészeti pályázat célja az volt, hogy az 1. kerület egykori lakója, Cseh Tamás emlékét …