2019. augusztus 21., szerdaMa Sámuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.21. Sámuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Lady Gaga elárulta, mi történt Bradley Cooper és közte az Oscar-gálán

Hirdetés

Lady Gaga elárulta, mi történt Bradley Cooper és közte az Oscar-gálán

Egyértelmű, hogy a vasárnapi Oscar-díj-átadó legintimebb pillanata volt, amikor Bradley Cooper és Lady Gaga közösen előadták a Csillag születik Shallow című betétdalát. A dal végén ugyanis a két színész-előadó intim pillantásokat vetett egymásra, tényleg már csak a csók hiányzott a performanszból.

Jimmy Kimmel gyorsan meg is hívta a műsorába Lady Gagát, és az ominózus előadásról faggatta – főleg, hogy az az interneten mémek áradatát indította el, és most megy a találgatás arról, Bradley Coopert ezek után vajon lapátra teszi-e a barátnője.

Hirdetés

Lady Gaga a felvetésre válaszul a szemét forgatta, és alaposan kiosztotta a pletykagyárosokat:

Először is, a közösségi média az internet pöcegödre, és rettenetes, amit a popkultúrával művelt. Az emberek szerelmet látnak, és nahát, mi pont így akartuk. Ez egy szerelmes dal, a film pedig egy szerelem története.

Az énekesnő ezután hozzátette, hogy megbízott Cooperben, hogy pont olyan jól megrendezi a Oscar-gálás fellépésüket, ahogy a filmet is. “Az előadás szempontjából mindkettőnk számára fontos volt, hogy végig kapcsolatban legyünk.” Példának azt hozta fel, mikor a hároméves turnéja során átkarolta Tony Bennettet a szerelmes dalok alatt. Mikor Kimmel erre eleresztett egy poént, hogy vallja be, viszonya van Tony Bennett-tel, Lady Gaga az Oscar-szobrát szorongatva rávágta:

Nem, hanem művész vagyok, és tudja, mit, jó munkát végeztünk.

(Hollywood Reporter)

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190228_Lady_Gaga_elarulta_mi_tortent_Bradley_Cooper_es_kozte_az_Oscargalan#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2019_2_28

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy 17 éves lány taszította le a trónról minden idők leghosszabb listavezetőjét

Egy 17 éves lány taszította le a trónról minden idők leghosszabb listavezetőjét

Támogatóink lehetővé tették, hogy az új irodánkban már kész a videóstúdiónk. Támogass te is! 19 …